En liten uppdatering,

Hej!

I går em fick vi via Hanna reda på att pojken var mkt piggare och att föräldrarna ville åka. Hanna hade lyckats hitta pappan och ge honom pengarna till biljetten. Hon sa att hans blick var obeskrivlig när han fick dem.

Läkaren hade nog gärna sett att han stannat lite till men eftersom pojken mådde bättre ville föräldrarna naturligtvis komma iväg. Vi kommer aldrig få veta vad problemet var och hur framtiden för pojken kommer se ut. Kanske var det en blandning av dehydrering, chock, smärta från eksem och omskärelse. Kanske var det ngt annat.

Bättre blev han iaf vilket vi är så glada för. Så småning om återkommer nog hans livfullhet igen! 😊 Så här ser som sagt situationen ut för så enormt många barn och människor. Även om man hade önskat att man kunde flyga hit dem och göra alla möjliga kontroller går inte det. Och det hade kanske inte ens hjälpt. Dessa barn är barn födda i krig och trauma. Och i det följer problem och symptom vi här i Sverige inte är vana vid att se. Läkarna på Leros är däremot det och jag hyser största tillit till att de gjorde den bedömning som i spegling av hela situationen var riktig.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s