Möte på Kastrup

Hej alla!

Nu sitter vi på Kastrup och lugnar våra flygnerver med ett glas öl… Vi har precis haft ett givande möte med Jacob Hasle Nielsen, representant för LRA (Leros Refugee Aid). Han har varit en vecka på Leros för att försöka få en överblick över situationen och det är denna bild vi nu fått ta del av.
image

Som vi förstått det finns det mycket politik i samarbetet på ön men tanken är att vi ska försöka kringå detta och åstadkomma en lösning som under lång tid kan ge människor mat. Vi har fått reda på hur människor och sak hänger ihop på ön, och hur vi bäst kan lägga fram vårt förslag för att det ska få gehör. Kanske visar det sig när vi är på plats, att ngt annat efterfrågas, det får vi helt enkelt se när vi kommer ner.

I nuläget befinner sig ca 400 flyktingar på ön. Denna siffra förändras hela tiden.

Kort sagt kan vi säga att vi tack vare er har fått ihop så pass mycket pengar att vi kommer kunna göra stor skillnad på ön! Helt fantastiskt hur givmilda och godhjärtade ni är! ❤️
image

Hörs snart!

Annonser

4 reaktioner på ”Möte på Kastrup

  1. Frida Rutgersson

    Hoppas att ni och väskorna har kommit fram till Leros. Nu väntar intensiva dagar…. Var försiktiga och ta vara på varandra. Ni gör och har gjort ett fantastiskt arbete!!!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s