Projekt på gång!

Hej!

Hoppas lönehelgen har varit bra, vädret här har varit fantastiskt! Tack alla som fortsätter stötta och bidra, underbart!

Vi har i helgen haft en diskussion med en av våra kontakter på ön, Jacob Hasle Nielsen, ang ett projekt vi vill komma igång med. Det är fortfarande inte förankrat uppåt men det är detta Jacob försöker lösa. Tanken är att vi med en del av era donationer ska kunna lösa matfrågan på längre sikt. Detta med hjälp av något soppkök där man kan laga bra enkel mat till många för lång tid. I nuläget förses flyktingarna med lite mat av polisen och lite av befolkningen och volontärerna. Det finns alltså ingen större organisation eller så som hjälper till med pengar. När vi nu kommer med denna fantastiska summa (en skänk från ovan som Jacob uttryckte det), kan man på riktigt börja jobba med en långsiktig plan. Jacob sitter i nuläget med budget och projektplan. Han ska återkomma. Vi har även uttryckt en vilja att kunna ordna en fristad för barnen. En plats där de kan få vara barn. Även detta har han med i sina beräkningar. Ska bli så spännande att se hans förslag när det kommer!

Givetvis har vi uttryckt att vi ska vara med i alla beslut och att vi ska ha full insyn i vad och hur saker inhandlas. Vi är rädda om era donationer och kommer inte göra något om vi inte är absolut helt säkra på att pengarna hamnar rätt.

Fortsätt att stötta oss, vi behöver er hjälp! Utan er hade detta inte kunnat hända!

TACK Nathalie och Kim!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s